Over mij

Mijn naam is Kees van Lieshout, sinds 1978 werkzaam in de elektrotechiek, begonnen als leerling monteur, ervaring op gedaan in de utiliteit en industrie.

In 1988 begonnen als werkvoorbereider/monteur, ervaring op gedaan in de industrie(on-shore) en zelfs een beetje scheepsbouw.

In 1994 begonnen als autocadtekenaar, toener tijd werkte men nog met eigen ontworpen menu’s en symbolen, langzamerhand over gegaan op Stabicad en later ook Nordined. Als tekenaar vooral ervaring op gedaan in de utiliteit, ziekenhuizen, kantoren en gevangenissen.

In 2004 begonnen als projectengineer, hier ervaring op gedaan met lichtberekeningen(dialux), kabelberekingen(intelec) en kabelgootberekeningen(intern Programma) vooral in de utiliteit, Ziekenhuizen, kantoren, scholen en vliegvelden.

In 2012 als begonnen projectengineer met als specialisatie security, hierbij voor diverse objecten de security installaties ontworpen: Inbraakinstallaties(Volgens BORG), UTC, Galaxy en Nox. Toegangscontrole, EAL, Nox, Nedap, Salto, KeyProcessor Camera observatie installaties, Axis, Panasonic, Bosch, VDG, Siqura. Intercominstallaties, Commend, Elbo, Stentofoon.

Van brandmeld- datainstallaties heb ik wel de basis kennis, maar de definitieve projectering moet ik wel aan een deskundige overlaten!

Als projectengingineer heb ik ook regelmatig het tekenwerk gedaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *